Den Legende Pensel  

Englar Málverk, Ævintýra Stittur, 

Når jeg maler kommer min inspiration primært fra min opvækst i Island, med dets vilde naturkræfter, som har givet mig mange vidunderlige, voldsomme og kontrastfyldte naturoplevelser. Igennem hele min barn og ungdom har jeg levet gennem-strømmet af disse mægtige urkræfter, i en tæt kontakt til gamle tider, traditioner, og væsener i naturen... Alt dette lever som en rytme i mit åndedræt og en sang i mit hjerte, der forvandles til en livgivende bevægelse i mine penselstrøg.  

Jeg har malet igennem de sidste 30 år og er uddannet Vedic Art lærer, Kunstterapeut, Rudolf Steiner lærer og pædagog. Jeg har afholdt spirituelle og meditative malekurser i de sidste mange år, samtidig med, at jeg siden 1993 har arbejdet som fuldtidsbeskæftiget Clairvoyant Håndlæser. I 1997 startede jeg den Nordiske Håndlæserskole. Hvis du vil vide mere om Håndlæsning og Håndlæserskolen kan du besøge min hjemmeside www.sigridur.dk

Jeg er født clairvoyant og har hele mit liv været i tæt kontakt med den åndelige verden. Jeg har således i mit voksne liv, arbejdet på at udforme denne kontakt til nogle brugbare redskaber, hvorigennem jeg har stor glæde i at male, formidle og rådgive mennesker. 

På kunstskolen Den Legende Pensel tilbyder jeg opleveksesorinteret undervisning som bygger på faglighed og grundighed.